Google keresés

Egyéni keresés

2013. december 20., péntek

Müller Rózsa: Szerelmi varázslatok és varázslatos történetek

A szerző közismert jósnő és médium, aki a tévében is szerepelt többször, illetve a rendőrség is igénybe vette a szolgálatait, amelyekből valahogy mindig címlapsztori lett. Szóval a hölgy nem éppen az Ezotévés gagyi jósok színvonalán van, és nem láthatjuk az emelt díjas telefonszámát a különböző újságok oldalain. Mondjuk ő nem is törekszik arra, hogy minél több ügyfélről húzzon le pénzt. Legalábbis szerintem. Persze vannak olyan emberek, akik szemében az összes jósnő, meg asztrológus, meg feng shui szakértő, meg stb. egyszerűen szélhámos, aki csak elszedi a pénzt, és cserébe mond egy rakat baromságot. Jó hát vannak ilyenek is, szóval van alapja ennek a véleménynek, de ebben a szakmában is éppen úgy vannak szakértők és kontárok, akárcsak a többiben.
Müller Rózsa szerint a jóslás képessége velünk született dolog, és nem lehet megtanulni, mint például a biciklizést. Ő maga is ezzel a képességgel született, sőt az ősei között is több ilyen ember volt. A szerző leginkább kártyából jósol, de önmagában a kártya csak egy eszköz, ami a jós tudása nélkül mit sem ér. A könyvből ez többször is kiderül, amikor is a szerző megoszt néhány esetet, amikkel őt keresték fel és ilyenkor is a kártya segítségével következtette ki az eseményeket.
Persze ez csak egy opció, mert többféle jóslási módszer is van, de ez a könyv most nem erről szól, hanem inkább a mágiáról, azon belül is kifejezetten a szerelmi varázslatokról, vagyis arról, hogyan vonzzad be az életedbe a megfelelő partnert, illetve hogyan érd el, hogy beléd szeressen, illetve ha ez már megvan, akkor hogyan tartsd meg. Ebben a könyvben találhastz pár ilyen tippet, de Müller Rózsa könyve inkább anekdotáskötet, vagyis a jósnő a korábbi esetei közül mesél el párat, illetve néhány tanmesét is elmond, szóval sztorizik a hölgy. A mágia és a jóslás művészetét pedig nem innét fogod megtanulni. Ettől függetlenül ez a pár fajta varázslat, amit Rózsa megoszt velünk, nem nehéz, és nem kell hozzá semmiféle bonyolult szertartás, illetve alapanyag.
A könyv egyébként könnyen és gyorsan elolvasható, illetve jól áttekinthető: míg a mágiával a könyv első része, addig a történetekkel a könyv második része foglalkozik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése