Google keresés

Egyéni keresés

2011. április 3., vasárnap

Kimberly Marooney: Meditációk angyalkártyával - könyv+ angyalkártyák+jegyzetfüzet

Manapság egyre többen hisznek az angyalok létezésében, akik segítenek rajtunk embereken, ha hívjuk őket. Ezek a szerető, gyöngéd, ugyanakkor nagy hatalmú lények tiszteletben tartják az emberek szabad akaratát, ezért kéretlenül nem avatkoznak bele az emberek sorsába, kivéve, ha az illető élete veszélybe kerül, mielőtt a választott sorsa lejár itt a Földön.
Miután egyre fontosabb szerepet töltenek be ezek az égi lények az ezotériában, az utóbbi időkben egyre több könyv jelent meg velük kapcsolatosan. Ezeknek az angyalos könyveknek lényegében ugyanaz a mondanivalójuk, vagyis az, hogy mindannyiunkat angyalok vesznek körül, akik segítenek a bajban, de csak ha hívjuk őket.
Csak nagyon kevés ember látja és hallja az angyalokat, ezért ha kapcsolatba akarsz velük lépni, akkor egyfajta meditatív, de ugyanakkor örömteli állapotba kell kerülnöd, hogy megérezd az energiájukat. Mindez azért van, mert az angyalok rezgésszáma jóval magasabb, mint az embereké, ezért az angyalok nem úgy válaszolnak, ahogy az a többi embertől már megszoktad, hanem megérzések, sugallatok formájában. Lehet, hogy egy könyv adja meg a választ, vagy egy zeneszám, de az is lehet, hogy egy másik ember felel a kérdésedre, akit éppen az utadba küldtek égi segítőid.
Az angyalokkal történő hatékonyabb kapcsolatfelvétel érdekében születtek meg a különböző angyalkártyák is: az angyalokat ábrázoló gyönyörű fotók segítenek ebbe a bizonyos örömteli, meditatív állapotba kerülni, a kártyákhoz tartozó szövegek pedig lényegében az angyalok üzenetét közvetítik. Az angyalkártyák működési elve hasonló a tarot-hoz: egy-egy üzenetet nem véletlenül kapsz, hanem a tudatalattid választja ezeket. Miután a tudatalatti mindent tud, ezért mindegyik kérdésedre a megfelelő választ kapod, még akkor is ha abban a pillanatban nem érzed odaillőnek.
Kimberly Marooney angyalkártyái a könyv alcíme szerint a szeretet és megnyugvás üzeneteit hordozzák, amelyeket az írónő egyenesen az angyaloktól kapott látomások és sugallatok formájában. A szerző több kártyát is tervezett az angyalok segítségével, de hazánkban csak ez az egy változat jelent meg. Marooney kártyái eltérnek a  hazánkban forgalmazott többi angyalkártyától (Doreen Virtue, Ferry Lackner), mert sokkal inkább hasonlítanak a katolikus vallás szentképeire, mintsem a spiritualitást képviselnék.
 44 darab kártya van összesen, amely nem a véletlen műve: a 44-es ugyanis egy mesterszám, a többi dupla számjegyhez hasonlóan. Egyelőre a 33-tól nagyobb összegű mesterszámok jelentését kevésbé ismerjük (egyedül a Lynn Buess könyve foglalkozik velük), ami azért van, mert az ezekkel a magasabb energiákkal rendelkező emberek még csak mostanában fognak nagyobb számban leszületni a Földre. Jelenleg még csak nagyon kevés a 44-es, 55-ös, 66-os, stb. mesterszámú emberek száma, ezért nincs akkora összehasonlítási alap, amely alapján általánosítani tudnánk a jelentésüket. Mindenesetre, ha a két 4-est összeadjuk, akkor 8 lesz a végeredmény, amely a hatalom és a pénz száma. Mindez elsőre talán nem túl szimpatikus az embereknek, mert úgy nőttek fel, hogy ezekhez a fogalmakhoz negatív töltést kapcsoltak.
A 44-es rezgésnek valószínűleg az a szerepe, hogy a pénzt és a hatalmat szeretetté alakítsa, valahogy úgy, ahogy az angyalok teszik.
Az angyalok amellett, hogy szerető és kedves lények, hihetetlen hatalommal is rendelkeznek, de nekik nincs szükségük agresszióra ahhoz, hogy hatással legyenek az emberre. Marooney könyvéből kiderül, hogy az angyaloknak ugyanúgy van "társadalmi rendjük", mint az embereknek. Mindezt ne úgy képzeld el, hogy alá-fölérendeltségi viszony van közöttük, mint az emberek esetében: a különböző angyali rendek egyenrangúak, csak más-más feladatkörrel rendelkeznek. Az angyali rendek közül az arkangyaloknak van a leginkább befolyása a sorsunkra, míg a kisebb angyaloknak, - pl. szívangyaloknak, keruboknak, szeráfoknak - csak részfeladatok jutnak.
Marooney könyvéből részletesen megismerheted mind a 44 angyal feladatkörét és üzenetét.
A szerző szentségeknek nevezi az angyalkártyák különböző kirakásait, amelyek nagyon hasonlóak a tarot elrendezéseihez. A különbség annyi, hogy a tarottal ellentétben az angyalkártyáknál nincs negatív kártya a csomagban, hiszen az angyalok üzeneteit kizárólag a szeretet vezérli.
A különböző szentségek segítenek ráhangolódni az angyalokra, megmutatják, hogy Istennek mi a terve veled, segítségükkel meggyógyíthatod a tested vagy az érzelmeid, illetve megszabadulhatsz az illúzióidtól is. A szerző az ún. processzusok segítségével lépésről lépésre tanácsokat ad, hogyan is változtasd meg az életed. Ennél a háromféle gyakorlatnál már nem kell kártyákat húznod, ezek pusztán csak meditációk. A meditációk alkalmával átélt tapasztalataidat érdemes lejegyezned az ajándék jegyzetfüzetbe, hogy később vissza tudd olvasni.
A könyvet és a jegyzetfüzetet gyönyörű, színes illusztrációk díszítik, amelyek híres festmények reprodukciói, akárcsak a kártyák képei.

Kapcsolódó anyagok:

Ingyenes angyalmágia tanfolyam e-mailben!
Boltmustra: Angyalos Bolt ezoterikus és ásványbolt Székesfehérvár Fő u. 3.
Ingyenes ji king-, angyalkártya-, tarot-, cigánykártya és tenyérjóslás!
Ingyenes angyaliskola a Női Portálon! - kapcsolatfelvétel és meditáció az angyalokkal
Ingyenes cigánykártya-, tarot-, angyalkártya-, franciakártya-és egyéb játékos jóslások a Női Portálon!
Ingyen tarotjóslás, angyali üzenetek, rúna-, kristálygömb-és druida jóslás Cornelia jósnő honlapján!
Boltmustra: Angyalbolt Győr Aradi vértanúk u. 8. 
Horváth Andrea: Őrangyalok pedig vannak
Ronna Herman: Mihály arkangyal: A fény szárnyain - segítség a dimenzióváltáshoz és a Föld felemelkedéséhez

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése