Google keresés

Egyéni keresés

2010. augusztus 26., csütörtök

Teresa Moorey: Ismerd meg személyes kristálykódodat!

A drágakövek, kristályok gyógyító erejét az emberek évezredek óta ismerik és használják. A drágakövek ma is népszerűek, ráadásul az ezoterikus boltoknak köszönhetően igazán könnyű beszerezni őket. A kristályok - mint minden fizikai test - rezgéseket bocsátanak ki, ezáltal tudják enyhíteni a különböző betegségek tüneteit. Igen ám, de egy-egy tünet, probléma kezelésére több kristály is alkalmas, ezért a kérdés adott: hogyan válaszd ki a megfelelő kristályt, melyik kő fog téged a legjobban szolgálni? 
Teresa Moorey könyve ebben a témában szeretne iránymutatást adni. A könyvnek nem témája az alternatív gyógyászat, sokkal inkább az okkultizmushoz és a mágiához áll közelebb, hiszen a megfelelő kristályok kiválasztása is mágikus módszerekkel történik. Ne gondolj semmiféle bonyolult szertartásra, hókuszpókuszra, tulajdonképpen egyszerű meditációkról van szó, amelyek segítségével ki tudod választani a személyes-, a relaxációs-, a gyógyító-, a védelmező-, a bőség-, a szerelem és a sikerkristályodat, amelyek segítségével pozitív változásokat érhetsz el ezeken az életterületeken.
A 8 féle ún. személyes kristálykód meghatározásához nem szükséges megvenned a köveket, elég ha papírra írod fel a kristályok neveit. Füstölőket, illóolajokat, különböző színes kendőket azonban feltétlenül szerezz be. A szerző többféle módszert is ajánl az adott kristályok meghatározásához, úgyhogy van választási lehetőséged. Kereshetsz kristályt egy konkrét problémára (pl. valódi hivatásod megtalálására, vagy a megfelelő társ bevonzására), vagy csak úgy általánosan az adott életterület javítására. A szerzőnek nem célja bemutatni az összes kristályt a könyvben, elsősorban a népszerűbb kövek szerepelnek itt. Ne lepődj meg azon, hogy egy-egy kő több életterületnél is felbukkan, mint megoldást jelentő kő (pl. zafír, krizopráz, malachit), hiszen bizonyos kristályoknak igen komplex hatásköre van. A segítő kristályok értelmezésénél negatív pontokat nem találsz, ámde előfordulhat, hogy egy ún. munkásabb követ választottál, mint pl. a malachit, amely kíméletlenül feltárja a problémád gyökerét, ahhoz, hogy utána meggyógyítson.
Ha már megvannak a kiválasztott köveid, a szerző ekkor sem hagy magadra, hanem néhány szertartást és meditációt ajánl, amelyek segítségével fel tudod használni a kövek mágikus erejét életed javítására. Például a bőségkristályodat fel tudod használni egy bőséget vonzó meditációhoz, vagy a segítségével pozitívabban állhatsz hozzá a pénzhez, a  személyiségkristályod segítségével pl. új barátokat vonzhatsz az életedbe, a sikerkristályoddal pedig végezhetsz egy ún. hivatás meditációt, amely segíthet a valódi hivatásod megtalálásában.
Az utolsó fejezetben pedig a szerző megmutatja, hogy készítsd el a kristálymandaládat, illetve azt, hogy mi is ez egészen pontosan. A könyvet színes fotók teszik élvezetessé.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése