Google keresés

Egyéni keresés

2012. szeptember 20., csütörtök

Lynn Buess: Örök számmisztika - benne a mesterszámok jelentésével 11-től 99-ig

Magyar nyelven többféle számmisztikai könyvet (pl. Cheiro, Brend A. Mertz, Norman Shine, Csiky Ildikó, Székelyhídi Ágnes) is kiadtak, de szerintem ez a könyv az eddigi legkomplexebb és legkorrektebb munka ebben a témában, pedig ez jelent meg a legkésőbb a piacon a Mandala-Véda Kiadó gondozásában.
A szerző nagyon sokáig pszichoterápiával foglalkozott, ami a könyv nyelvezetén is meglátszik, ugyanis a mű célja alapvetően nem a jóslás, és az okkultizmus/spiritualitás megismertetése az olvasókkal, hanem inkább az önismeret.
Mindez azt jelent, hogy a számok segítségével tárja fel a szerző az elfojtásokat és a viselkedési problémákat, meg úgy egyáltalán a különböző lélektani játszmákat, amelyek a probléma feltárása után már könnyebben megszüntethetők.
A könyvben sokféle kombinációt találhatsz a saját számaidnak a meghatározására, például az önmegvalósult személyiségszám a teljes nevedből kapott eredményt, a lélekszám a neved mássalhangzóiból, a személyiségszám pedig a mássalhangzókból kiszámolt eredményt, míg az életszám a teljes születési dátumodból meghatározott eredményt jelenti.
Mindezt persze megtalálhatod más számmisztikával, illetve jóslással, boszorkánysággal, okkultizmussal foglalkozó könyvekben is.
A szerző azonban nem áll meg ezeknél, hanem mindjárt kétféle újdonsággal rukkol elő: az egyik újdonság az, hogy a számok segítségével meghatározza azt, hogy az adott ember hogyan reagál a stresszre, továbbá a számok segítségével meghatározza jelenlegi, illetve a korábbi élete(i)dben felhalmozott karmádat, továbbá híres emberek számmisztikai képletét is bemutatja, bár ez utóbbiakhoz már nem írt elemzést, csak a számaikat ábrázolja a függelékben.
A másik komoly újdonság pedig az, hogy az összes mesterszám jelentését is ismerteti a szerző, amivel tudtommal más nem foglalkozott eddig.
A mesterszámokat másképpen dupla számoknak is nevezik, hiszen mindkét számjegy ugyanaz, ami azt jelenti, hogy az adott számjegy a képletben kétszer akkora erővel érvényesül, mint egyébként. Innét is ered a mesterszám elnevezés.
A mesterszámoknak nem mindegyik számmisztikus tulajdonít komoly jelentőséget ( maga Buess is azt kéri, hogy ha mesterszámod van, akkor olvasd el a két szám összeadásának az eredményeként keletkező egyjegyű számnak is a jelentését, mert az is igaz lehet rád), például a különböző bugyuta magazinokban olvasható számmisztikával kapcsolatos cikkek is csak 1-től 9-ig mutatják be a számokat, a mesterszámokat már nem.
Mindez azért érdekes, mert egyre több olyan ember él a Földön, akinek a képletében benne található a 11-es, a 22-es és a 33-as szám, ami azért nem a véletlen műve.
Csakhogy vannak olyan emberek (bár meglehetősen kevesen), akiknek a nevében olyan dupla számok találhatóak, mint például a 44, az 55, 66, vagy a 77.
Ilyen esetben korábban összeadták a két szám eredményeit, és azt vették figyelembe, de Buess könyve elveti ezt, és önálló jelentést ad az összes dupla számnak.
Konkrétan a mesterszámok jelentésével csupán egyetlen rövid fejezet foglalkozik, amely bemutatja ezeknek a számoknak a jelentőségét, illetve az általános jelentésüket.
Ezeken kívül még a személyiségszámok, a lélekszámok, az önmegvalósult személyiségszámok, az életszámok a sorsszámok, továbbá a személyes évek és hónapok elemzésénél találkozhatsz még velük. A stressz-számok, illetve a hiányzó számok esetében már csak egyjegyű számok elemzésével foglalkozik a szerző, kivétel a felhalmozott karma száma.
A gagyi és felszínes értelmezések helyett  hosszabb és meglehetősen pontos értelmezéseket fogsz kapni.
Ezt onnét tudom, hogy én saját magamon és az életemben szereplő fontos embereken már leteszteltem a könyvet, és sok igazságot felfedeztem benne magamra és az ismerőseimre vonatkozóan.
(Egyébként jómagam is a mesterszámokkal rendelkező emberek táborát gyarapítom: 11-én születtem, a születési dátumom összegéből is 11 jön ki, a  nevem mássalhangzóinak összegének pedig 22 az eredménye, szóval nem véletlenül beszéltem annyit a mesterszámokról).
Ha komolyabban érdekel a számmisztika és meg akarod tanulni, akkor feltétlenül szerezd be ezt a könyvet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése