Google keresés

Egyéni keresés

2013. március 12., kedd

Dr. Joseph Murphy: Tedd magad gazdaggá!

Joseph Murphy atya imái rengeteg embernek segítettek már, hogy megoldják a problémáikat, úgyhogy az isteni csoda létezik.
Ahhoz, hogy imádkozz nem kell kereszténynek lenned, sőt még a Bibliát sem kell ismerned, és bonyolult szövegeket sem kell megtanulnod. Sokszor a legegyszerűbb imák a leghatásosabbak, a siker ugyanis azon múlik, hogy a kérésed mennyire szívből jövő, illetve mennyire hiszel a megvalósulásában.
Murphy atya könyveinek a lényege, hogy a Végtelen Értelem, azaz a tudatalatti ellát téged mindennel, amire szükséged van, illetve minden kérdésedre tudja a választ, csak fordulj hozzá.
A kérdés már csak az, hogy hogyan tedd ezt meg. Murphy atya nem bonyolítja túl a témát: egyszerűen azt mondja, hogy lazíts, ugyanakkor nem kell alfába lemenned, meg Agykontrollos technikákat gyakorolnod ehhez.
A lényeget a Tudatalattid csodálatos hatalma című könyvsorozatában már leírta, a Tedd magad gazdaggá című könyve lényegében már a korábbi műveiben leírt tudásanyag elmélyítése gyakorlati példákon keresztül.
Ez azt jelenti, hogy ebben a könyvben már nem nagyon van elméleti anyagrész, tehát Murphy nem írja le részletesen, hogy működik a varázslat, csak annyit mond, hogy változtasd meg a gondolataidat, és a világ is megváltozik körülötted.
Ez a könyv elsősorban a gazdagságra koncentrál, amit sokan máris a sok pénzzel azonosítanak. Ez azonban csak részigazság, valójában a bőség sokkal többet jelent, mint a pénz. Inkább arról van szó, hogy mindent megkapsz, ami szükséges, sőt még azon felül is.
A szerző azt írja, hogy Isten azt szeretné, hogy mindenki bőségben éljen, de az emberi társadalom még mind a ami napig gátolja ezt a különböző önsorsrontó gondolatok elültetésével, így aztán Isten semmit sem tehet értünk. Az embereknek szabad akarata van ugyanis, amibe még Isten sem avatkozhat bele.
Az önsorsrontás persze nem tudatosan zajlik, viszont ha változtatni akarsz az életeden, akkor már tudatosnak kell lenned.
Ebben segítenek neked Murphy atya imái is, feltéve ha kész vagy változtatni az életeden, és beengedni a jót. Akkor minden a tiéd lehet.
A könyv rengeteg esettanulmányt mutat be, olyan embereket, akiken a szerző segített. Ezek a történetek erőt adhatnak neked is a folytatáshoz.
Mindössze annyit kell tenned, hogy választasz az imák közül egyet, és naponta 3-4-szer mély átéléssel mondogatod magadban, vagy hangosan. Még hatásosabb az ima, ha közben el is képzeled azt, amire vágysz!Nekem segített többször, igaz nem egészen úgy ahogy szerettem volna, de az Univerzum mindig válaszolt az imára.
H a már az Univerzumot emlegetem: Murphy tanításai eléggé hasonlítanak a Titokban megírtakra, de Murphy jóval egyszerűbben, gyakorlatiasabban fogalmazz, és nem rugaszkodik el annyira a valóságtól.
A könyvben meglehetősen rövid fejezetek vannak, de mindegyik végén van egy összefoglaló meditáció, amelyeket érdemes nagyjából naponta 3-4-szer elmondani (de egyszerre csak egyfélét), illetve egy pontokból álló emlékeztető, amely összefoglalja az adott fejezet lényegét.
Minden kedves olvasónak sok sikert kívánok az imák sikeres alkalmazásához.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése