Google keresés

Egyéni keresés

2013. április 11., csütörtök

Penney Peirce: Frekvencia - a személyes rezgés hatalma

Több olyan könyv is született 2012 előtt, amely a rezgésszint-emelésről szól, illetve arról, hogy alkalmazkodnunk kell a Föld bolygó növekvő rezgéséhez. Penney Peirce könyve is ilyen, csak éppen egyetlen szó sem esik benne 2012-ről, illetve az ehhez kapcsolódó próféciákról, pedig a szerző szintén látnok.
A Frekvencia sokkal inkább közelebb áll Eckhart Tolle tanításaihoz, vagyis Peirce is azt mondja, hogy maradj a jelenben, és engedd el a problémáidat, mert azok csak lehúznak. Csakhogy Tolle könyvében nem esett szó a rezgésekről és az energiáról, míg Peirce könyve részletesen megmagyarázza, hogy milyen energiafajták léteznek a Földön, illetve az emberek viselkedési mintái milyen energetikai típusba sorolhatók be, de említi a csakrákat is, amelyek szintén energiaörvények.
Ezek után már az ember könnyedén be tudják azonosítani a problémákat okozó gondolatmintákat, ezért könnyebb lesz elengedni őket.
Tolle könyvével ellentétben, a Frekvenciában elég sokféle meditációs és önismereti gyakorlatot találsz Próbáld ki! alcímmel, amely kiválóan áttekinthető: a különböző lépéseket ugyanis megszámozták.
A meditációs gyakorlatok sokszor elég nehéznek tűnnek, mert el kell képzelned valamit, míg az önismereti részek esetleg fájdalmasak lehetnek. Mondjuk olykor éppen ez a cél, hogy idézz fel valamilyen fájdalmas emléket, hogy aztán el tudd engedni. Vannak azonban nagyon kellemes gyakorlatok is, amikor valamilyen sikerélményt kell felidézned. Egy-egy fejezeten belül több ilyen gyakorlat is van.
Úgyszintén mindegyik fejezet végén van egy úgynevezett alapfrekvencia-üzenet, amelyeknek a célja az egyéni rezgésünk megváltoztatása olvasás közben. Éppen ezért azt kéri a szerző, hogy ezeket az üzeneteket mindig lassabb tempóban olvasd el, és lélegezz mélyebbeket olvasás közben, miközben próbáld beleélni magadat a szövegbe, amit éppen olvasol. Érdekes, hogy miközben olvastam ezeket az üzeneteket, valahogy másmilyenné vált a levegő, amit belélegeztem. Olyan kristálytiszta és erőteljesebb lett valahogyan.
A szerző alapfrekvencián nem a mostani rezgésünket érti, hanem azt az állapotot, amilyenek eredetileg voltunk, mint mielőtt megszülettünk. Azelőtt csak úgy kerülhettünk ebbe az állapotba, ha meghaltunk, vagyis kiszállt a lélek a testünkből.
Nem is olyan régen azonban a Föld rezgésszáma emelkedni kezdett, és 1987 óta csaknem a duplájára nőtt. Mindez azt jelenti, hogy az emberek rezgésszámának is alkalmazkodnia kell ehhez, ha életben akarnak maradni a Földön. Ebből az következik, hogy az embereknek is meg kell emelni a rezgésszámukat.Ez azt fogja jelenteni, hogy az emberek világában is hatalmas változások várhatók. Talán a legfontosabb az, hogy az emberek egyre inkább emlékezni fognak a valódi önmagukra, és ezt meg is tudják tartani itt a földi életben is, tehát nem kell meghalniuk ehhez, mert a dimenzióváltás enélkül fog végbemenni itt a Földön!
Jobban mondva nem fog, mert a folyamat jelen időben zajlik, vagyis az emberek már most emlékeznek, és egyre kevésbé hagyják magukat hülyére venni az államtól, meg a különböző intézményektől. Persze ez csak egy része a folyamatnak, de Peirce ennél jóval részletesebb diagnózist tár fel a kötetben, hogy ez a frekvenciaszám-emelkedés milyen tünetekkel jár.
A könyv megmutatja, hogy hogyan kell elszakadni a negatív érzelmi mintáktól,  hogyan érezd át ezt az alapfrekvenciát, hogyan növeld meg az intuíciódat, illetve az érzékenységedet, illetve hogyan használd fel a frekvencia törvényszerűségeit az élet bizonyos területein, például az emberi kapcsolatok esetében, illetve a döntéshozásban, de a szerző azt is megmutatja, hogyan teremts meg egy magas frekvenciájú életet.
A könyv mint említettem sokban hasonlít Eckhart Tolle tanításaira, csak ebben a könyvben több gyakorlati esettanulmány van a szerző ügyfélköréből. Tehát itt láthatod a gyakorlatban, hogy mások mit rontottak el.
A könyv nagyon tömény, úgyhogy egyszerre nem is érdemes elolvasnod, csak szakaszonként, illetve érdemes időről időre újraolvasnod. A könyv végén van egy kislexikon is, ami megmagyarázza a műben olvasható idegen szavakat, kifejezéseket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése