Google keresés

Egyéni keresés

2013. szeptember 15., vasárnap

Richard Webster: Varázsolj az ingával!

Az inga egy láncon, vagy zsinóron függő pici súly, ami gyakorlatilag bármi lehet, nemcsak a boltokban kapott inga. Vannak, akik gyűrűt, medált, vagy kulcstartót használnak, mint például én is.
Az ingázás lényege, hogy ez a pici súly képes választ adni a felmerülő kérdéseidre. Persze nem mindre, de az önismerethez, önfejlesztéshez kiváló eszköz. Az inga négyfajta választ tud adni a kérdéseidre: igen, nem, nem tudom, nincs válasz, illetve ha ingatáblát használsz, akkor a megfelelő válasz felé fog kilengeni. Ez utóbbit magad is elkészítheted, ha tudod előre a válaszokat.
Na, de ne szaladjunk ennyire előre. Ebből a vékony kis könyvből te magad is megtanulhatsz ingázni, illetve megtudhatod, hogy mi mindenre jó ez a pici eszköz, amiről sokan még mindig azt hiszik, hogy jövendölésre való.
Na persze arra is, használhatod, csak éppen nagyon nem mindegy, hogy milyen kérdéseket teszel fel az ingának. Nem mindegy ugyanis, hogy mit kérdezel, ugyanis nem mindenre létezik válasz. A helyes kérdezés módját  is megtalálhatod ebben a könyvben, hogy ne tévedj el, és még sok minden mást is, pl, hogyan keress meg elveszett tárgyakat, hogyan diagnosztizáld az egészségállapotodat, hogyan kerülj kapcsolatba a felsőbb dimenziókkal, de a szerző egy-két varázslatot is bemutat ebben a könyvben.
Amit fontos, hogy tudj: az inga a tudatalattid válaszait közvetíti, amely mindent tud, akár a múltadat, akár a jövődet nézzük. (Na jó, a jövővel kapcsolatban azért akadnak homályos pontok...) Szóval ha a tudatalattiddal akarsz kapcsolatba lépni, akkor érdemes ráhangolódnod az ingára, mielőtt használni kezded.
Kedvcsinálóként pedig jöjjön egy gyakorlat:

Ingázd ki előző életedet! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése