Google keresés

Egyéni keresés

2012. január 24., kedd

Diana Cooper: 2012 és azután - jóslatok és előrejelzések az elkövetkező évtizedekre a Föld minden tájékán

2012 egy nagyon hálás téma, mert mindenkit érdekel, hogy lesz-e világvége, illetve hogy mi a jelentősége ennek az évnek, meg úgy egyáltalán miért beszélnek erről annyit. Ennek az az oka, hogy a maja naptár ebben az évben december 21-én véget ér, pedig előtte több millió évig vezették. Na, most a maja naptár, nem pusztán időmérő eszköz, hanem előrejelzéseket is készítettek a segítségével. Persze ezt nem úgy kell érteni, hogy megmondták mi fog történni pontosan a jövőben, hanem ők időciklusokat, paradigmaváltásokat jeleztek előre, még a távoli jövőben is. A maja naptár azonban nemcsak a jövőt vetíti előre, hanem visszamegy a múltba is, és meglehetősen pontosan számítja ki az akkori nap-és hónapállásokat.

A könyvből kiderül, hogy nemcsak a maják jelezték előre a 2012-vel kapcsolatos változásokat, hanem több népcsoport is, amelyek közül többen is komoly katasztrófákat jövendöltek erre az időszakra. Nos, hát természeti katasztrófák mindig is voltak, meg lesznek is, mert az Univerzum így működik mindenhol. Sőt, a Naprendszer többi bolygóján sokkal durvább természeti jelenségek vannak, mint itt a Földön (pl. 500-600 km/h-s szélviharok, jóval erősebb és gyakoribb vulkánkitörések és meteoritbecsapódások), szóval ezekhez képest itt a Földön biztonságban vagyunk. Persze ez a természeti katasztrófák áldozatait nem vigasztalja.
Valószínűleg a média is ezekből az ősi próféciákból vette az ötletet, hogy egy kicsit riogassa az embereket, mert mindig vannak, akik ezeket a híreket elhiszik. Egyébként is, ezek a világvége jóslatok nem új dolgok, csak régebben a média helyett a papok csinálták ugyanezt.

A mostani katasztrófa-elmélet ugyanakkor azon is alapszik, hogy olyan bolygók fognak együtt állni ebben az időszakban, amelyek korábbi hasonló együtt állásoknál mindig katasztrófát okoztak, ebből következően most is ez fog történni.
Diana Cooper könyve ezt cáfolja, ugyanis azt mondja, hogy 2012. december 21-én az ún. Atlantiszi Korszak fog véget érni, amely egy kísérlet volt arra nézve, hogy az ember vajon fizikai testben is képes-e gyakorolni a szabad akaratot, és képes-e továbbra is kapcsolatban maradni a Forrással.
A választ mindenki ítélje meg maga, de ez a kísérlet mégiscsak jól sikerülhetett, mert a magasabb rezgésszámú entitások engedélyt adtak, hogy a Föld bolygó rezgésszáma és ezzel együtt a tudatossága magasabb szintre lépjen.
Ennek a jele az is, hogy nagyjából az 1970-es évek közepétől újfajta, magasabb rezgésszámú, tudatosabb emberek születnek le a bolygóra, akikkel a társadalom nem tud mit kezdeni, és nevelési problémásnak bélyegzi őket.
Később a keresztségben az indigó-, kristály-, illetve csillaggyermekek elnevezéseket kapták és a feladatuk az, hogy elterjesszék az új tudatosságot itt a Földön.
Különösen az indigókkal volt/van a legtöbb baj, mert ők elég agresszívek tudnak lenni, különösen akkor ha a hagyományos nevelési módszerek alapján akarják őket nevelni, amiben még most is nagyon sok ember hisz, mert őket is így nevelték fel, és semmi bajuk nem lett tőle, állítólag. Igen, azért is van ennyi lelki beteg, agresszív, ingerült ember, nem igaz?

Az agresszió amúgy is egyre jobban terjed, ami nem véletlen, el is mondom szerintem miért: részben azért, mert jelenleg az információ korában élünk, amikor is egyre több inger ér minket, mert két perc alatt megtudjuk, hogy mi történik a világ másik felén, ami egyre inger-ültebbé tesz minket. Mindezt már a csecsemők is megérzik az anyjuk hasában, a kisgyerekek és a kamaszok meg pláne.
Az agresszió növekedésének másik oka pedig éppen a Föld emelkedő rezgésszáma, ami nem minden esetben jelenti a szeretet és a jólét növekedését. Igaz, hogy komoly társadalmi átalakulások várhatók, de a társadalom mostani intézményei, illetve a hagyományosan gondolkozó emberek erősen ellenállnak ezeknek a változásoknak, ami jelentősen megnehezíti a felemelkedést.  Lényegében ennek az emelkedő rezgésnek a kisérő jelensége az egyre növekvő létbizonytalanság is, amely a társadalmi intézményrendszerek átalakulásával jár. Közismert, hogy mindegyik hírportál a mostani gazdasági válságról, a hitel-és nyugdíjrendszer problémáiról és az egyre növekvő munkanélküliségről beszél úgy, hogy növeli a már amúgy is meglévő pánikhangulatot.

Ezekről a jelenségekről a szerző is beszél a könyvben, aki az elmúlt 25 évet az átmenet korszakaként emlegeti, és egy békés korszakként írja le. Persze a könyv nem most íródott, hanem kb. 8 éve jelent meg, tehát Diana Cooper sem láthatott minden előre.
Lehet, hogy a Szellemvilág békésnek tartja az elmúlt 25 évet, de az emberek egészen biztosan nem, hiszen számos természeti katasztrófa, meg háború történt mindenhol, az időjárás változásairól és a növekvő létbizonytalanságról már nem is beszélve.
Szóval, most hogy itt állunk 2012 kapujában, az emberek kíváncsian várják, hogy mi fog történni, lesz-e világvége, vagy egyéb más természeti katasztrófa, vagy globális felmelegedés.

Diana Cooper háromrészes könyve pontosan azért készült, hogy megnyugtassa az embereket, hogy nem lesz semmiféle világvége, mert annak nem lenne értelme. Éppen ellenkezőleg nagyon is jó dolgok történnek velünk hamarosan, ugyanis a médiumi képességekkel megáldott szerzőnek Metatron arkangyal és Kumeka azt jövendölte, hogy 2032-re a Földön mindenütt kialakulnak az ötödik dimenziós közösségek és az ún. Aranyvárosok, amelyek nagyon hasonlóak lesznek Atlantisz városaihoz. Ebből következik, hogy a bolygón mindenütt szeretet és béke fog uralkodni.
Nos, hát szeretnék hinni benne, de maradéktalanul nem tudok, mert nem hiszem, hogy egy ilyen drasztikus változás 20 év alatt bekövetkezzen. Láttam egy pár sci-fi filmet, amelyek azt mutatták, hogy az emberek milyen hiper-szuper technikai fejlettséget értek el a XXI. század elejére. Hát, a valóságban ennek a közelében sem vagyunk, de álmodozni jó...

A könyv első része arról ír, hogy mi a 2012-es év jelentősége, illetve mi váltotta ki ezeket a változásokat egyáltalán. Itt említi azokat a dolgokat is, amikről fentebb már beszéltem (pl. próféciák, a maja naptár jelentősége, rezgésszám-növekedés)
Ugyanitt esik szó arról is, hogy a bolygó felemelkedése hogyan történik meg az ötödik dimenzióba, de szó esik a 2012-es londoni olimpia jelentőségéről, a kristálykoponyákról, a 33 kozmikus kapuról és a 12 csakráról is. A csillagkapuk a 2012-es év során fognak felnyílni, bár vannak olyanok, amelyek korábban kinyíltak. 
A 12 csakra felnyitása pedig elengedhetetlen a felemelkedéshez. Tudom, most azt hiszed, hogy az embereknek 7 csakrája van, ami részben igaz is, mert ez a mostani 7 csakra az emberi testben helyezkedik el, a maradék öt viszont a testen kívül az aurában található meg.
A szerző azt írja, hogy Atlantiszban az embereknek 12 csakrájuk volt, amelyek aktiválták a DNS 12 szálát.
A könyv meditációs gyakorlatai azt tanítják meg, hogyan aktiváld ezeket a szunnyadó csakrákat, hogy az elveszett pszichikus és spirituális képességeid visszatérjenek hozzád.
A kristálykoponyákról eddig nem tudunk sokat, ami azért lehet, mert az emberiségnek jelenleg nincsen olyan magas rezgésszáma, hogy hozzáférjen az ezekben eltárolt tudáshoz.

A könyv második részében kielemzi, hogy mi várható az elkövetkező 20 évben, azaz 2012 és 2032 között, hogyan változik meg a gazdasági  és pénzügyi rendszer, hogyan közlekednek majd az emberek, illetve milyen változások várhatók az időjárásban. Ebből többek között kiderül, hogy a szerző azt jövendöli, hogy ha a tudatosság nem változik, akkor Európa jelentős része víz alá kerülhet 2022-re. Hát, reméljük nem lesz igaza a szerzőnek...
A gazdasági és közlekedésbeli változásokról döbbenetes dolgokat ír (pl. megszűnnek a bankok, a pénz, a nemzetközi kereskedelem, csak helyi termelés lesz és sok ember a saját minihelikopterén fog közlekedni). Hát ez mese habbal szerintem.

Ugyanitt részletes elemzést olvashatsz arról, hogy mi fog történni röviden a Föld összes országában, kontinensenként csoportosítva. Magyarországról azt írja a szerző, hogy szürke aurája, van, ami nem is olyan meglepő, ismerve a magyarok irigy és más pénztárcájában kutató anyagias tulajdonságait. Az ország aurája állítólag 2012-re meggyógyul, és az ekkor megnyíló marseille-i csillagkapuból fog pozitív energiát vonzani magához. A jólét ezen a területen állítólag 2022-től fog bekövetkezni. Hát, így legyen. :)
Kumeka azt jövendöli még, hogy a kialakuló ötödik dimenziós közösségekben már nem lesz szükség vezetőkre, mert kialakul az Egység, és az emberek telepatikus úton fognak kommunikálni egymással, ami jelen pillanatban elképzelhetetlen az emberiség számára. Ezért írtam azt korábban, hogy ilyen gyökeres változások létrejöttéhez kevés az a 20 év. Ahhoz valamilyen nagyon nagy dolognak kellene történnie, pl. valami nagy kataklizmának, amiben több millióan meghalnak, és pontosan ez az, ami nagyon izgat mindenkit, hogy lesznek-e ilyen változások.

Mindenesetre a szerző nagyon komolyan figyelmeztet arra, hogy vigyázzunk a természetre, illetve beszél arról, hogy a környezetvédelemben milyen változások várhatók, illetve arról is lesz szó, hogy miben segíthet neked a természet, továbbá te hogyan segíthetsz neki.
Ugyanitt esik szó a társadalmi változásokról, és a népesség sorsának alakulásáról is. Ide tartozik a gyermekek születése is, akik már 12 aktív DNS-szállal születnek, és rendelkeznek majd telepátiás és médiumi képességekkel is. Ők az indigó-, kristály-, szivárvány-és csillaggyerekek, akikről fentebb már ejtettem szót.

A könyv harmadik része a 2032 utáni időszakról beszél, hogy milyen technológiai és társadalmi változások lesznek.  Állítólag ekkorra már az emberek szeretni kezdik magukat és annyira bíznak magukban, hogy nem lesz szükségük tekintélyuralmi rendszerekre, mert mindenki tudja majd magától, hogy mit kell tennie. Ennek ellenére mégsem lesz anarchia és agresszió, pontosan azért, amiről eddig beszéltem: a megemelkedett frekvencia miatt, ami egy szeretetteli energia, amely elmossa az összes alacsony frekvenciájú energiát.
Ez történik most, ennek a kellős közepében vagyunk benne. Jó lenne egy ilyen békés, szerető közegben élni, mint amit a szerző jövendöl, de nem hiszem, hogy az emberiség erre a jelen pillanatban képes lenne.
Nem hiszem azt sem, hogy az időjárás változásai és a természeti katasztrófák megtisztító hatással lennének az emberiség karmájára, ahogyan azt a szerző állítja, mert ha ez így lenne, akkor már rég felszabadultunk volna ez alól. Természeti katasztrófák és szeszélyes időjárás mindig is volt, több száz évvel ezelőtt is, szóval gondolkozzunk.
A szerző legkomolyabb fantáziálása az Aranyvárosok című fejezet, amelyben leírja, hogy ezeken az eljövendő helyeken milyen is lesz az élet, illetve hogy fognak kinézni ezek a  városok. Hát, mindenesetre nem úgy, ahogy a mostani városok, amelyek valószínűleg el fognak tűnni, viszont ezek az új helyek jóval természetközelibbek lesznek. Hát, nekem ez a fejezet tűnik a leghihetetlenebbnek...

A szerző beavatja az olvasót röviden a számmisztika világába is, ahol megismerkedhetsz mind az alapszámok, mind a mesterszámok jelentésével. Mindez azért fontos, mert minden számnak van egy rezgése, amely befolyásolja az életedet. Nem véletlen az sem, hogy mikor születtél és mi a neved, mert ezek is rezgést hordoznak. Miután az emberiség tudatváltása már régebben megkezdődött, megjelentek az ún, mesterszámok (11, 22, 33), amelyeket már régóta ismerünk.
Az újabb frekvenciaemelkedés következtében megjelentek a 33-nál magasabb mesterszámok egészen 99-ig, de ezeknek az előfordulása még nem olyan gyakori az embereknél, mert ezeket majd az elkövetkező társadalmi rendszerek megjelenése hozza majd magával. 
Mindenesetre a 44-es szám az atlantiszi energiát képviseli, az 55-ös Metatron arkangyal rezgése, míg a 77-es a mennyország száma.
Ha már Metatront emlegetem, ő a szerző egyik szellemi vezetője, míg a másikat Kumekának hívják és egy felemelkedett mester.Kettejüket részletesebben is bemutatja szerző.
Minden fejezet végé találsz gyakorlatokat és meditációkat, amelyeknek a többsége vezetett meditáció. Vannak közöttük egyszerűbbek is, de többségük bonyolult, legalább tíz lépésből álló gyakorlat, amelyeknél sok esetben vizualizálnod is kell.
A könyvben szerepel néhány ábra és térkép is, pl. a Föld 12 csakrája, a 33 kozmikus kapu, továbbá a 12 csakrának megfelelő angyalok, színek és hangok. 
Nekem így elsőre túl tömény és túl elszállt ez a kötet, de a sci-fi-ket kedvelő olvasóknak valószínűleg be fog jönni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése