Google keresés

Egyéni keresés

2012. február 12., vasárnap

José Silva - Philip Miele: Agykontroll - alapkönyv a módszerről, amely döbbenetes módon változtathatja meg az életed!

Az Agykontroll önfejlesztő módszerét manapság már szerte a világon használják, így hazánkban is. A módszer igazából nem tartozik szorosan az ezotéria témakörébe, de vannak átfedések, hasonlóságok, pl. a spiritualitás alaptörvényeit az Agykontroll is alkalmazza. A lényeg az, hogy ez egy sorsfordító módszer, amellyel megnövelheted a teljesítőképességedet és megváltoztathatod a gondolkodásmódodat magadról és a világról.
Egyetemi kutatók igazolták, hogy elménk képességeinek, csak egy nagyon kis hányadát használjuk és ez még azokra is igaz, akiket a társadalom úgymond zseninek tart.
Valószínűleg az agy kihasználatlan képességei között vannak a megérzések, telepátia, gondolatolvasás és a látnoki képességek is. Mindez persze ijesztően hangzik, bár a megérzéseknek egyre több ember hisz, de a többitől egyelőre fáznak és ez érthető is, hiszen a korlátokat hamar megtanítják mindenkinek.
A kérdés már csak az, hogy elhiszed-e, hogy jóval többre vagy képes, mint amit jelen pillanatban tudsz, és megérdemled-e a sok csodát, ami a világban csak rád vár? Mert ha igen, akkor hegyeket mozgathatsz meg.
Ezt a tudást adja meg neked az Agykontroll, aminek a lényege az, hogy az álom és az ébrenlét határán - vagyis az ún. Alfa-állapotban - könnyebben befolyásolható - azaz programozható - az agy, tehát könnyebben meg tudod valósítani a kívánt célt, ha ebben az állapotban adsz utasításokat az agyadnak.
Mindegy, hogy meg akarsz gyógyulni, vagy a személyiségedet akarod fejleszteni, mindkét esetben hatásos a módszer.
Mindez azért van így, mert ebben az Alfa-állapotban az agy nem tudja megkülönböztetni valóságot a képzelettől, tehát ha ebben az állapotban el tudod képzelni szinte már valósághűen a vágyott célt, akkor az előbb-utóbb valósággá is válik, pláne ha sokat gyakorlod!
Ha elmész egy Agykontroll tanfolyamra, akkor megtanulod használni az elméd eddigi kihasználatlan területeit, azaz megtanulsz meditálni, a képzelőerődet fejleszteni, a tudatalattid bölcsességéhez fordulni, ha kérdésed van, illetve döntened kell, meggyógyítani magadat és másokat különböző betegségekből, továbbá megtanulsz tanulni is, amire az iskolában komoly szükséged lesz.
Mindezekről szó esik ebben a vékony kis könyvben, amelyet ketten írtak: egyikük José Silva, a módszer kitalálója, a másikuk pedig Philip Miele Agykontroll szakértő és író.
Ez a vékony kis könyv bemutatja egyrészt a módszer alapjait, illetve azt, hogy hogyan épül fel egy két napos Agykontroll tanfolyam, amelynek az órarendje a mindenütt a világon ugyanaz. 
A könyv azonban nem áll itt meg, hanem bemutatja José Silva életrajzát és az Agykontroll keletkezését és elterjedését világszerte, de akkor sem hagy magadra, ha elvégezted a tanfolyamot, mert a könyv az is elárulja, hogy mit kezdj a frissen szerzett tudásoddal.
Az Agykontroll megszületése egy páratlan sikertörténet, mert egy olyan ember alkotta meg, aki még csak általános iskolát sem végzett, mert olyan szegények voltak. Helyette az idősebb testvéreitől tanult meg írni és olvasni José Silva, majd később egy váratlan segítség folytán rádiójavító tanfolyamot végzett, utána pedig ebből a tudásából élt. Később, amikor már feltalálták a tv-t, akkor megtanult tv-t is javítani, majd pedig elektronikai üzletet nyitott.
Ekkor már volt családja, gyerekei, akiknek a tanulását szerette volna megkönnyíteni, ezért elkezdett kutatni, hogyan is tudna segíteni az agy teljesítményének a növelésében. Ennek az eredménye lett az Agykontroll, amelynek a módszerét először a környékbeli gyerekeken kezdte el alkalmazni, innentől kezdve terjedt el világszerte.
Hazánkba Dr. Domján László orvos segítségével került az Agykontroll, aki azóta is tart tanfolyamokat, előadásokat országszerte a testvérével, Gáborral együtt. Ezt a kötetet is ők fordították le magyar nyelvre.
A könyvben természetesen nincs benne a teljes tanfolyami anyag, különben nem érné meg nekik tanfolyamot tartani, tehát ez csak egy vázlat, hogy mégis mire jó alapvetően az Agykontroll.
A könyv alapján megtanulhatsz meditálni, illetve lemenni a szintedre, megtanulsz hatékonyabban tanulni és emlékezni, hogyan használd a képzelőerődet vágyaid valóra váltására, hogyan gyógyíthatod meg magadat, illetve hogyan használhatod a tudatalattidat a kérdéseid megválaszolására, miközben alszol. 
Valószínűleg így első olvasatra nagyon nehéznek fogod találni a gyakorlatokat, sőt lehet, hogy elsőre nem is fognak sikerülni, de később majd egyre könnyebben fog menni. Éppen ezért érdemes használni az Agykontroll alapmeditációját hangkazettán, amely megkönnyíti az Alfa-állapotba jutást. A magyar nyelvű hanganyagot dr. Domján László készítette és mondja el.
A könyvben az Agykontroll módszerét és a tanfolyam órarendjét Jósé Silva írta, míg a Mester életrajzát és a módszer keletkezésének a történetét, illetve azt, hogy mit kezdj a tanfolyamon megszerzett tudásoddal,  Philip Miele mondja el.
Ugyancsak Miele számol be arról, hogy egy pszichiáter orvos hogyan használta az Agykontrollt a betegi gyógyításában, továbbá, arról is hogyan érdemes használni az Agykontroll az üzleti életben, merthogy a tanfolyami hallgatók egy része a módszer használatával páratlan üzleti sikerekre tett szert. Ez utóbbi fejezet csak egy kivonat, mert a témáról született egy külön könyv is, amelyről fogok én is írni.
Ha bővebben érdekel a módszer, illetve az Agykontroll kiadványok, akkor nézd meg az Agykontroll magyar nyelvű hivatalos oldalát , ahonnét meg tudod ezeket rendelni, tájékozódhatsz az aktuális tanfolyamokról és előadásokról, továbbá feliratkozhatsz az ingyenes hírlevélre, amelyeket dr. Domján László szokott készíteni. 

Kapcsolódó bejegyzések:

Videó: Mire jó az Agykontroll? - beszélgetés Dr. Domján Lászlóval
Agykontroll sikerek fóruma - írd meg te is a sikeredet!
José Silva-Robert B. Stone: Agykontroll mesterfokon - a módszer használata az üzleti életben
Helene Hadsell: Nyerhetsz! - a hölgy, aki minden nyereményjátékot megnyert, amin csak részt vett. Vajon mi lehet a titka?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése