Google keresés

Egyéni keresés

2012. február 22., szerda

Helene Hadsell: Nyerhetsz! - a hölgy, aki minden nyereményjátékot megnyert, amin csak részt vett. Vajon mi lehet a titka?

Ha erre a bejegyzésre kattintottál, akkor feltételezem, hogy szoktál játszani különböző nyereményjátékokon, csak hát soha nem nyersz semmit, vagy csak nagyon kis dolgokat legfeljebb. Hát lehet, hogy ez a könyv megoldást hozhat erre, feltéve ha tényleg hiszel benne.
Először is a szerző Helene Hadsell nem író, nem is híresség, vagy celeb, hanem "csak" egy egyszerű amerikai háziasszony, aki megnyert mindenféle nyereményjátékot, amin csak részt vett. Sőt, nemcsak ő, hanem családja, azaz a férje és a két fia is. Elképesztő, nem igaz? Bizonyára felteszed magadban a kérdést, hogy mit tudhat a hölgy, hiszen a könyvben ismertetett szerencsesorozat nem a véletlen műve. Hát akkor, vajon mi lehet ennek az oka?
A Nyerhetsz című könyv pontosan ezért íródott, hogy ezt elmondja. Meglehetősen vékony könyvről van szó, amelynek az első része elmeséli a sikersorozatot, vagyis azt, hogy miket is nyert pontosan a Hadsell család. Valószínűleg megdöbbensz az itt leírtakon, esetleg irigységet érzel, vagy csak egyszerűen nem hiszed el, hogy az egész ilyen egyszerű lenne, ahogy Hadsell asszony leírja. Én valahol a szívem mélyén sejtettem, hogy amit leír ebben a kis könyvben az a színtiszta igazság, de ahány ember, annyiféleképpen érez és gondolkodik.
Azt hadd tegyem hozzá, hogy ezek olyan nyereményjátékok voltak túlnyomó többségében, hogy el kellett nevezni valamit, vagy verset, illetve szlogent kellett írni, és ezért cserébe különböző tárgyakat lehetett nyerni, akár egészen nagy értékűeket is. Na, meg persze a színhely is más, mert a család az Amerikai Egyesült Államokban él, és ez azért nem mindegy...
A könyv két részből áll. Az első részben Hadsell asszony elmeséli a sikersorozatát, vagyis azt, hogy hogyan kezdődött ez az egész, és miket nyertek egészen pontosan. A második rész viszont gyakorlati tanácsokat ad, hogyan is kezdj el nyerni.
Ezek a tanácsok részben a nyereményjátékokra vonatkoznak, ami azt jelenti, hogyan és milyen játékokat érdemes megpályázni, mekkora költségekkel számolj a pályázatok postai feladása esetén, illetve hogyan érdemes nyilvántartani a pályázataidat, amiken elindultál. A könyvben egy rövid fejezetben szó van a direkt gyerekek számára kiírt pályázatokról is.
Azt azért hadd tegyem hozzá, hogy a könyv egy olyan korszakban íródott, amikor még nem létezett az internet, tehát postán kellett feladni a pályázatokat.
Manapság már az internet használata nagyon megkönnyíti a dolgot, hiszen rengeteg kizárólag internetes pályázat indul, ahol pár kattintással már be is kerülsz a sorsolásba.
Ha érdekel, hogy milyen internetes nyereményjátékok indulnak aktuálisan, akkor nézd meg a Webnyeremény.hu oldalt
A könyvnek egyébként nincs közvetlenül köze az Agykontrollhoz, tehát nincsenek  benne olyan konkrét Agykontroll-praktikák, amelyek elősegítenék a nyerést, ugyanakkor ez a könyv mégiscsak egy Agykontroll kiadvány. Cserébe viszont egy olyan életfilozófiát ismerhetsz meg, ami segít a vágyaid elérésben, és itt most nem csupán a nyereményjátékokról beszélek, mert a könyvben olvasható gondolatokat rászabhatod az egész életedre.
Helene Hadsell később maga is elvégezte az Agykontroll tanfolyamot, illetve aktív Agykontrollos maradt a tanfolyam elvégzése után is. Később abból élt, hogy Delta Sciences néven oktatóközpontot üzemeltetett, ahol önismereti tanfolyamokat tartott. Manapság nagyon öreg lehet már, hiszen 2003-ban volt 79 éves...
Helene Hadsell könyvéből kiderül, hogy az asszony megelőzte a korát, ugyanis ő jóval előbb ismerte a Vonzás Törvényét, mint pl. a szintén amerikai Hicks házaspár, vagy az ausztrál Rhonda Byrne, a Titok és az Erő című könyvek szerzője. 
Persze Helene egy szóval sem beszél a Vonzás Törvényéről konkrétan, de akik olvasták az ezzel kapcsolatban megjelenő könyveket, és elolvassák ezt a könyvet is,azok rá fognak jönni az összefüggésekre. 
Szóval a Nyerhetsz! című könyv tulajdonképpen a Vonzás Törvényével kapcsolatos könyveknek az előszobája.
Helene Hadsell titka pedig abban rejlik, hogy egyszerűen nincsenek kételyei, titkos félelmei, hogy mi lesz, ha... Egyszerűen sziklaszilárdan tudja, hogy mit akar, és ez teljesült is. A könyvben is leírja, hogy szinte minden vagyontárgyát nyereményjátékokon nyerte, és ennek köszönhetően új életet kezdhetett.
Végezetül pedig hadd búcsúzzak Helene Hadsell híressé vált mondásával: "Nincsen kudarc, csak késlekedő siker!"
A könyvet dr. Domján László - ki más - fordította magyarra, aki személyesen is ismeri Helene Hadsellt.

Kapcsolódó bejegyzések:

Videó: Mire jó az Agykontroll? - beszélgetés Dr. Domján Lászlóval
Agykontroll sikerek fóruma - írd meg te is a sikeredet!
José Silva-Philip Miele: Agykontroll - alapkönyv a módszerről, amely döbbenetes módon változtathatja meg az életed!
José Silva-Robert B. Stone: Agykontroll mesterfokon - a módszer használata az üzleti életben

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése