Google keresés

Egyéni keresés

2012. augusztus 8., szerda

Ronna Herman: Mihály arkangyal: A fény szárnyain - segítség a dimenzióváltáshoz és a Föld felemelkedéséhez

Az utóbbi 5-10 évben sorra jelentek meg a különböző dimenzióváltással és a 2012-es próféciákkal kapcsolatos könyvek, amelyekkel kapcsolatosan elég komoly igény alakult ki. Mindez azért van, mert az emberek nem hülyék: még aki nem érdeklődik az ezotéria iránt, az is érzi, hogy valami van a levegőben, és komoly változások történnek. Legfeljebb az ő számukra ezek a változások mást fognak jelenteni, talán mert más szemszögből tekintenek rájuk.
Egyvalami biztos: jelen pillanatban hatalmas válság van az emberi társadalom minden szintjén, ami azt jelenti, hogy nem pusztán pénzügyi-gazdasági válságról beszélünk, hanem értékválságról is, vagyis a társadalmi szerepek is egyre inkább megkérdőjeleződnek, és úgy tűnik, hogy egy anarchia felé sodródunk.
Valójában ez nem egy új dolog, hanem egy igen lassú folyamat következő szakasza, amely tulajdonképpen a felvilágosodással kezdődött, amikor is a korábban az államot és a törvényeket jelentő keresztény vallás egyre inkább háttérbe szorult, akárcsak az önkényuralmi rendszerek.
Na, most eddig ez a folyamat elég lassú volt, az utóbbi 40-50 évben viszont hihetetlenül felgyorsult köszönhetően a Föld frekvenciájának a növekedése miatt, amely a fizikusok által is mérhető, tehát nem az  ezoterikusok találták ki. Mindez a rezgésszám-emelkedés komoly hatással van a földi életre, ami azzal jár, hogy az embereknek is meg kell emelniük a frekvenciájukat a Föld frekvenciájának a szintjére, a kérdés már csak az , hogy hogyan.

Nos, itt jönnek a képbe a különböző dimenzióváltással és 2012-vel kapcsolatos könyvek, amelyek segítenek megemelni a rezgésedet, részben azáltal, hogy  a gondolataid megváltoztatásával másképpen tekintesz az életedre, mint eddig, részben pedig különböző meditációs gyakorlatok elvégzésével, amelyektől mindjárt jobban érzed majd magad.
Ronna Herman könyve is hasonló céllal íródott, csak éppen egy árva szó nem esik benne 2012-ről, illetve próféciákról, csak arról beszél, hogy komoly változások zajlanak a Földön, illetve ezekhez a változásokhoz nyújt segítséget.
Ha egy ideje foglalkozol már ezotériával, akkor Mihály arkangyalt biztosan ismered már, és esetleg igénybe is vetted a segítségét valamilyen ügyben. Egy igen erőteljes harcos-és védőangyalról van szó, aki megszünteti a félelmeidet, illetve elvágja a múlthoz fűződő kötelékeidet a kardjával, hogy ne mérgezzen tovább az adott helyzet. Az aurája sötétkék, éppen ezért ha az ő energiájával akarsz dolgozni, akkor érdemes szodalit drágakövet használnod, mert így tudsz a leginkább ráhangolódni az energiájára. Persze ez nem kötelező, csak növeli a hatásfokot.

Ronna Herman könyve nem az angyalkommunikációról szól, és nem is gyakorlati kiskáté, hanem elsősorban elméleti munka, amelyben Mihály tájékoztat minket embereket arról, hogy jelenleg milyen változások zajlanak itt a Földön, illetve ezek a változások miért jöttek létre, továbbá arról is beszél, hogyan érdemes viselkedned ahhoz, hogy ezeket a változásokat minél kevesebb sérüléssel vészeld át.
Ezt nevezzük dimenzióváltásnak, ami azt jelenti, hogy az eddig zajló folyamatokra más nézőpontból tekintesz. Vannak olyan törvényszerűségek, amelyekkel az emberiség több ezer éve együtt él, például ilyenek a férfi-női szerepek, a gyermekneveléssel kapcsolatos alapelvek, az öregedés és a halál. Persze nem ez az összes ilyen törvény, de most csak ezeket ragadtam ki, ugyanis az emberek gondolkodásmódja többé-kevésbé változatlan maradt ezeken a területeken.
Most viszont olyan energetikai változások zajlanak a Földünkön, hogy nem lehet többé a kerítésen ücsörögni, hiszen a kék bolygó frekvenciája az utóbbi 25 évben közel a duplájára emelkedett, ami azt jelenti, hogy a korábbi alacsony rezgésszámú minták kezdenek szépen lassan eltűnni. Ezt a folyamatot a könyv az élet minden területén ábrázolja, vagyis bemutatja, hogy mi volt eddig, illetve azt is, hogy mivé fog átalakulni. A könyv az élet minden területét lefedi, tehát beszél az emberi kapcsolatokról, az étkezés átalakulásáról, a pénzről és a bőségről, a halálról, a teremtésről, az új telepatikus képességek megjelenéséről, a szeretetről és egységről.

Azt nem tudja pontosan megmondani még Mihály arkangyal sem, hogy a könyvben bemutatott változások mikorra valósulnak meg teljesen, mert az Univerzumban nem ismerik a földi időszámítást, csak annyit látnak, hogy milyen változások vannak.
Ami viszont biztos: az eddig harmadik dimenzióban levő bolygó rezgésszáma erősödik, egészen addig, amíg az ötödik dimenzióba fel nem emelkedik. Ez azt jelenti, hogy a Föld rezgésszáma hasonló lesz az Univerzuméhoz, vagyis az itt élő emberek is a Világegyetem törvényei szerint fognak élni, azaz a jelenleg  dimenziókat egymástól eddig elválasztó vastag fátyol egyre vékonyodik, tehát egyre többen fognak átlátni a túlsó oldalra. Erről beszél Mihály is, aki szerint egyre többen ébrednek fel, és egyre többen ismerik meg a spirituális tanokat is, amelyek évszázadokig titkosak voltak, miután a keresztény egyház betiltotta őket. Manapság már ilyen nincs, sőt az embereknek egyre inkább elegük van a kizsákmányoló államból és a politikából és egyre többen kezdenek lázadni ellene, mert nem akarnak többé félelemben és szegénységben élni.
Mihály arkangyal is felhívja erre a figyelmet, amikor azt mondja, hogy ne féljetek, mert biztonságban vagytok, hiszen az Univerzum mindig gondoskodik rólatok, ha már egyszer megteremtett benneteket.

A könyv sokszor felhívja arra a figyelmet, hogy kezeld a félelmeidet, illetve arra is, hogy elsősorban magaddal foglalkozz, mert megváltoztatni kizárólag önmagadat tudod csak, a körülmények pedig mindig a gondolkodásodhoz és a rezgésedhez igazodnak. Ezért azt javasolja Mihály, hogy nézz magadba és meditálj el azon, hogy ki vagy valójában, mit tettél eddig, illetve mik azok a dolgok, amelyeket szívesen megtennél, akkor ha nem akadályozna a pénz hiánya mondjuk. Úgy érzem, hogy számomra ez volt a legfontosabb gondolat a könyvben.
Mihály arkangyal egyébként kevés meditációs gyakorlatot mutat csak be, úgyhogy ha az angyalok segítségével szeretnél meditálni, illetve más egyéb módon kérnéd a segítségüket, akkor keress egy másik könyvet, mert ez nem az. Cserébe viszont Ronna Herman könyve segíthet nézőpontot változtatni, illetve megismerni azt, hogy valójában mire vagy képes. Lehet, hogy nehezen hiszed el, ami ide le van írva, de ez azért van, mert a szüleid és a társadalom teljesen mást tanítottak neked gyerekként, de most lehet, csak annyit látsz, hogy az életed széthullik, és már nem tudsz a szüleid által beléd nevelt értékekbe kapaszkodni, mert eltűntek.
Mihály arkangyal azt javasolja erre, hogy lépj be a tested középpontjába, mert ott minden zűrzavar és káosz megszűnik, és megjelenik az állandóság.
Ronna Herman már elmúlt 40 éves, amikor először kapcsolatba került a spiritualitással, előtte teljesen átlagéletet élt: férjhez ment, gyereket nevelt és dolgozott. A médiumi munkára elsősorban a nyugdíjba vonulása után kerített sort, mert akkor már jobban ráért. Több entitáscsoporttal is kapcsolatba került, de elsősorban Mihály arkangyal üzeneteit közvetíti.

Kapcsolódó olvasnivalók:

Horváth Andrea: Őrangyalok pedig vannak
Diana Cooper: 2012 és azután - jóslatok és előrejelzések az elkövetkező évtizedekre a Föld minden tájékán
Kimberly Marooney: Meditációk angyalkártyával - könyv+angyalkártyák+jegyzetfüzet

1 megjegyzés:

  1. Én látom fent este mikor a sok ezer csillagok fénye ide lent re ragyog hogy vannak repülőgépek ami a föld légterében repül és vannak az én szavam rá szerintem repülő csillagok!
    Könnyen megfigyelhető az utas szállító repülő villog.A repülő csillagok fénye nem villog hanem folyamatos és reflektor szerű.Van olyan is ami kis pont szerűnek tűnik és rövid szakaszon látható.(Azért gondolom én mert az űrben megy távol a földtől.)

    VálaszTörlés